19.3.2013

Kv-treffit Tampereella


Haluatko
 • ideoita koulusi kansainvälisyyden kehittämiseen
 • verkostoitua muiden kansainvälistäjien kanssa
 • tietoa rahoitusmahdollisuuksista?

Tapahtumassa on tarjolla verkostoitumismahdollisuuksia kaikille peruskoulujen ja lukioiden kansainvälisyyden kehittämisestä kiinnostuneille. Treffeillä jaetaan parhaita kansainvälisyysvinkkejä sekä -käytäntöjä ja tavataan jännittäviä uusia yhteistyökumppaneita.  Kv-treffeillä osallistujat ovat pääosassa!

Mukana ovat myös opetusneuvos Paula Mattila Opetushallituksesta kertomassa kevään kv-valtionavustusten hausta sekä toimialajohtaja Mikko Nupponen CIMO:sta antamassa ennakkotietoa EU-ohjelmien uusista tuulista. Lisäksi mukana on useita eTwinning lähettiläitä.

Koulutuspäivä alkaa kansainvälisellä brunssilla klo 9.45 ja sen jälkeen verkostoituminen jatkuu osallistavalla ohjelmalla klo 15.00 saakka. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella.

Kv-treffit Tampereella 3.4.2013 klo 9.45 - 15.00
Technopolis Yliopistonrinne, Enquist-sali Kalevantie 2, 33100, Tampere


2 kommenttia:

 1. Muistutamme, että koska eTwinning-projekteja ei suoraan rahoiteta, niin eTwinning-projektille on mahdollista saada rahoitusta esim Nordplus- tai Comenius-ohjelmasta - tai Opetushallituksen kansainvälisyys-valtionavustuksen kautta.

  VastaaPoista
 2. Usein käykin niin, että projektin edistyessä syntyy halu jatkaa ja syventää antoisaa eTwinning yhteistyötä. Kun opettajat ja oppilaat ovat yhdessä opiskelun lomassa tutustuneet, tekisi mieli myös oikeasti tavata ja hakea uusia muotoja vuorovaikutukselle ja yhteistyölle, ja ennen kaikkea laajentaa yhteistyö kattamaan koko koulu.

  Silloin yksi varteenotettava mahdollisuus ovat em. rahoituskanavat. Ja mahdollisuus saada rahoitusta paranevat, kun takana on jo vahva kokemus yhteistyöstä ja selkeä yhteisesti kehitelty hankeidea. Monet Euroopan maat edellyttävät, että Comenius-hankkeet tekevät myös eTwinning yhteistyötä. Sillä tavalla pyritään takaamaan tietotekniikan mielekäs käyttö.

  VastaaPoista