9.3.2023

Kuukauden sovellus: Wordwall

Wordwall - gameshowpelimuoto
 

Kaipaatko uusia tuulia opetukseesi? Pitävätkö oppilaasi oppimisesta pelien kautta? Wordwall tarjoaa sinulle ja oppilaillesi hauskan tavan testata taitoja, kerrata aiemmin opittua ja oppia uutta.


Wordwall on helppo sovellus, jossa on monia vaihtoehtoja. Valmiin pelin voit jakaa linkkinä tai vaikka QR-koodina. Pelejä voi pelata puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Valitse oikea vaihtoehto -monivalintapeli

Sovelluksen luonti

1. Aloita pelin luonti valitsemalla sinun tarkoitukseesi sopiva pelimuoto. Tämä on oletusmuoto pelille, mutta sitä voi muuttaa vielä pelatessa. Toisin sanoen samalla materiaalilla voi valita erilaisia pelimuotoja. Omia suosikkejani ovat Quiz, random wheel, find the match, matching pairs ja balloon pop.


Wordwallin erilaiset pelimuodot (template)
Wordwallin erilaiset pelimuodot (templates)

2. Lisää pelin materiaali. Tässä esimerkissä olen ottanut perussanat suomeksi ja portugaliksi. Kun tehtäväsi on valmis, paina Done. Huomaathan, että voit myös lisätä kuvia ja ääntä sovellukseen.


Wordwall-tehtävän luonti

3. Nyt Wordwallisi on valmiina ja voit jakaa sen linkkinä, upottaa sen tai luoda siitä QR-koodin.


Peli on valmis pelattavaksi,
pelimuotoa voi vaihtaa oikean reunan palkista




Käy testaamassa tätä esimerkkisovellusta https://wordwall.net/resource/53486488/suomi-portugali-sanat

Tai käy testaamassa eSafetyyn tehtyä peliämme, jonka pelimuoto on onnenpyörä https://wordwall.net/resource/26799122/esafety-and-netiquette.



Toivottavasti tämä idea sai sinut vakuuttuneeksi siitä, että tuntien suunnittelussa haluat käyttää tätä yksinkertaista ja mukavaa tapaa toimia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti